COUSSINS PERSONNALISÉS

COUSSINS PERSONNALISÉS

Je kent het wel, dat gevoel dat een hoofdkussen niet comfortabel is en je maar niet goed ligt ‘s nachts. Er bestaat een grote variëteit in hoofdkussens, en iedereen heeft zijn eigen voorkeur in wat comfortabel aanvoelt. Een comfortabel hoofdkussen is een belangrijk deel van een kwalitatieve nachtrust.

 

Fja-Oeyen hoofdkussens worden volledig met de hand gemaakt, en zijn daarom volledig personaliseerbaar. Wi maken hoofdkussens uit twee materialen: veren en dons. Een hoofdkussen dat gevuld is met veren zal steviger aanvoelen en daarom ook meer steun bieden. Dat is omdat veren een dichtere samenstelling hebben dan dons. Een hoofdkussen kan ook gevuld worden met dons. Het zal veel zachter aanvoelen en iets minder steun bieden.

 

Er is geen één hoofdkussen at voor iedereen werkt, en geen kussen dat beter is dan een ander. Een kussen is afhankelijk van uw slaapgewoonten en wat u nodig heeft.


 

Votre couette, toujours comme neuve

Réservez un nettoyage de votre couette

Faites nettoyer entièrement votre couette dans notre blanchisserie et bénéficiez d’une qualité qui dure toute la vie.

Lettre d'information

Restez informé(e) de toutes les offres et nouveautés issues de l’univers Fja-Oeyen.

Des questions ?

Plus d'informations sur nos duvets ou nos services ? Vous souhaitez fixer un rendez-vous ? N’hésitez pas à nous contacter.