HET PERFECTE DONSDEKEN

HET PERFECTE DONSDEKEN

Laat je niets wijsmaken! De afmeting is echt wel belangrijk in de slaapkamer. Aan een te klein donsdeken heb je niets, het kruipt overal tussen en blijft niet liggen waar het moet liggen. Een te groot donsdeken is dan weer te zwaar en moeilijk hanteerbaar. De afmeting moet perfect zijn.

Onze oplossing? De Vollants.

Dons vs. Matras

Een 20 tot 30 cm extra stof langs weerzijde van de matras zorgt ervoor dat we lekker warm liggen.
De Oeyen-vollants gaan ervoor zogen dat op het moment we ons verleggen er geen koude tocht onder het donsdeken komt en dat je nooit bloot ligt, zelfs wanneer je ligt te woelen.
Ook gaan de vollants ervoor zorgen dat indien je partner toch wat meer dons nodig heeft, je niet bloot komt te liggen. We kennen uiteindelijk allemaal wel een donsdeken dief!

Grootte vs. Warmte

We zouden het onszelf eenvoudiger maken door de hoezen gewoon recht op recht te stikken en een groter donsdeken verkopen. Maar het donsdeken dat naast het bed hangt zal ervoor zorgen dat de isolatielaag op ons lichaam dunner wordt. Dons heeft lucht nodig om een isolatielaag te creëeren, en teveel gewicht maakt de dons plat waardoor het niet aan voldoende lucht kan. Het donsdeken zal dus niet de warmte kunnen creëeren die je ’s nachts nodig hebt.

We denken dus dat we meer slaapcomfort winnen met een groter donsdeken. Maar dat is niet altijd het geval. Met de Vollants maken we het donsdeken groter zonder dat we meer dons nodig hebben, en dat helpt je ook wat besparen!
 

Votre couette, toujours comme neuve

Réservez un nettoyage de votre couette

Faites nettoyer entièrement votre couette dans notre blanchisserie et bénéficiez d’une qualité qui dure toute la vie.

Lettre d'information

Restez informé(e) de toutes les offres et nouveautés issues de l’univers Fja-Oeyen.

Des questions ?

Plus d'informations sur nos duvets ou nos services ? Vous souhaitez fixer un rendez-vous ? N’hésitez pas à nous contacter.