Que rechercher dans les draps?

Que rechercher dans les draps?

Wist je dat beddengoed een belangrijke rol speelt in je nachtrust? Het juiste beddengoed zal de werking van je donsdeken complimenteren wat alleen maar zal toevoegen aan de kwaliteit van jouw nachtrust! 

 

Wij raden altijd aan een stof te kiezen die goed ademt. Dit zal je donsdeken toelaten voldoende lucht te absorberen waardoor het mooi vol zal blijven. Wanneer de donsvlokjes niet voldoende toegang tot lucht hebben kan je donsdeken er wel eens plat uitzien. Dat is omdat de weerhaakjes op de donsvlokjes lucht nodig hebben om zich aan vast te houden. Dit maak hen vol en luchtig. Wanneer er dus niet voldoende toegang is tot lucht is er niets voor de donsvlokjes om zich aan vast te houden, waardoor ze er maar plat zullen bijliggen.

 

Een goede stof voor beddengoed is katoen, omdat het goede luchtcirculatie biedt. Natuurlijk zijn er verschillende soorten katoen, en is de een al wat beter dan de ander qua luchttoevoer. Zo zal een lichtere katoen meer lucht toelaten dan bijvoorbeeld een polyester katoen mengeling.

 

Ons beddengoed wordt op maat gemaakt met de beste materialen die bijdragen aan uw nachtrust en de levensduur van uw donsdeken!


 

Votre couette, toujours comme neuve

Réservez un nettoyage de votre couette

Faites nettoyer entièrement votre couette dans notre blanchisserie et bénéficiez d’une qualité qui dure toute la vie.

Lettre d'information

Restez informé(e) de toutes les offres et nouveautés issues de l’univers Fja-Oeyen.

Des questions ?

Plus d'informations sur nos duvets ou nos services ? Vous souhaitez fixer un rendez-vous ? N’hésitez pas à nous contacter.