UNE COUETTE PERSONNALISABLE

UNE COUETTE PERSONNALISABLE

Fja-Oeyen donsdekens zijn volledig met de hand gemaakt, en daarom ook volledig personaliseerbaar. Heb je het wat koud ‘s nachts, dan kunnen wij extra dons toevoegen aan je donsdeken zodat de isolatielaag jouw lichaamswarmte beter bijhoudt. Op dezelfde manier kan er dons uit je donsdeken gehaald worden wanneer je het steeds te warm hebt. 

 

Heb je een dubbel donsdeken en heeft je partner het niet te koud? Dan kunnen wij ook het aantal buizen aan je donsdeken aanpassen zodat je partner niet hoeft af te geven in slaapcomfort wanneer de hoeveelheid dons veranderd om uw slaapcomfort te verbeteren. 

 

Wij houden steeds bij hoeveel dons er in de originele aankoop inbegrepen was, en daar bent u dan ook eeuwig eigenaar van. Ook veranderingen aan het donsdeken houden wij netjes bij, het is een beetje een geschiedenis van uw donsdeken.

 

Voor veranderingen aan een bestaand donsdeken kan u steeds terecht in een van onze winkels in Antwerpen en Mol, waar wij u graag onze expertise lenen om uw donsdeken te personaliseren op maat.


 

Votre couette, toujours comme neuve

Réservez un nettoyage de votre couette

Faites nettoyer entièrement votre couette dans notre blanchisserie et bénéficiez d’une qualité qui dure toute la vie.

Lettre d'information

Restez informé(e) de toutes les offres et nouveautés issues de l’univers Fja-Oeyen.

Des questions ?

Plus d'informations sur nos duvets ou nos services ? Vous souhaitez fixer un rendez-vous ? N’hésitez pas à nous contacter.