AL 4 GENERATIES LANG AMBACHTELIJKE DONSDEKENS

AL 4 GENERATIES LANG AMBACHTELIJKE DONSDEKENS

Sinds 1958 maakt de familie Oeyen donsdekens op ambachtelijke wijze. Het was Frans Jozef Albert Oeyen die samen met zijn zoon Gust het familiebedrijf Fja-Oeyen oprichtte. Ondertussen staat met Piet Oeyen en echtgenote An de derde generatie aan het roer. Ook de kinderen Flip, Rik, Toon en Mieke doen hun intrede en zo stapt ook de vierde generatie in het bedrijf.

Al bijna 60 jaar worden in het atelier van de familie Oeyen handgemaakte donsdekens vervaardigd. Dat ambachtelijk vakmanschap werd in 2012 beloond met de opening van een tweede winkel in Antwerpen. Bovendien nam het familiebedrijf afgelopen jaar het Handmade in Belgium-label in ontvangst, een erkenning voor makers van authentieke en ambachtelijke Belgische kwaliteitsproducten.

Kwaliteit is uitermate belangrijk voor deze donsdekenfabrikant. Ook al is het verleidelijk om mee te gaan met de stroom van massaproductie, de familie blijft trouw aan haar lokale productie. De donsdekens van Fja-Oeyen zijn gemaakt van eerlijk zuiver materiaal en staan garant voor Belgische topkwaliteit, verspreid over verschillende prijsklassen. 
 

Antwerpen Manager - Maart 2016

Andere berichten die je
wellicht ook interesseren

Jouw dons steeds als nieuw

Boek een wasbeurt voor je donsdeken

Laat je deken volledig reinigen in onze wasserij en geniet van kwaliteit die een leven lang mee gaat.

Nieuwsbrief

Blijf steeds op de hoogte van alle aanbiedingen en nieuwtjes uit de wereld van Fja-Oeyen.

Zit je met een vraag?

Meer informatie over onze dons of service? Wil je een afspraak maken? Contacteer ons nu.