EEN PERSONALISEERBAAR DONSDEKEN

EEN PERSONALISEERBAAR DONSDEKEN

Fja-Oeyen donsdekens zijn volledig met de hand gemaakt, en daarom ook volledig personaliseerbaar. Heb je het wat koud ‘s nachts, dan kunnen wij extra dons toevoegen aan je donsdeken zodat de isolatielaag jouw lichaamswarmte beter bijhoudt. Op dezelfde manier kan er dons uit je donsdeken gehaald worden wanneer je het steeds te warm hebt. 

 

Heb je een dubbel donsdeken en heeft je partner het niet te koud? Dan kunnen wij ook het aantal buizen aan je donsdeken aanpassen zodat je partner niet hoeft af te geven in slaapcomfort wanneer de hoeveelheid dons veranderd om uw slaapcomfort te verbeteren. 

 

Wij houden steeds bij hoeveel dons er in de originele aankoop inbegrepen was, en daar bent u dan ook eeuwig eigenaar van. Ook veranderingen aan het donsdeken houden wij netjes bij, het is een beetje een geschiedenis van uw donsdeken.

 

Voor veranderingen aan een bestaand donsdeken kan u steeds terecht in een van onze winkels in Antwerpen en Mol, waar wij u graag onze expertise lenen om uw donsdeken te personaliseren op maat.


 

Andere berichten die je
wellicht ook interesseren

Jouw dons steeds als nieuw

Boek een wasbeurt voor je donsdeken

Laat je deken volledig reinigen in onze wasserij en geniet van kwaliteit die een leven lang mee gaat.

Nieuwsbrief

Blijf steeds op de hoogte van alle aanbiedingen en nieuwtjes uit de wereld van Fja-Oeyen.

Zit je met een vraag?

Meer informatie over onze dons of service? Wil je een afspraak maken? Contacteer ons nu.