TIJD VOOR DE LENTESCHOONMAAK!

TIJD VOOR DE LENTESCHOONMAAK!

Nu de zon er doorkomt en de natuur weer volop in bloei staat, begint het wellicht te kriebelen om je huis ook lentefris te maken. Wie georganiseerd aan de slag wil gaan, stelt een plan op voor de lenteschoonmaak. 

LATEN WE BEGINNEN MET DE SLAAPKAMER.

Stap 1: weg met stof
Een dagje vrij en mooi weer buiten … hét moment om eens alle meubels in je slaapkamer te verplaatsen om aan alle hoeken en kieren te kunnen met de stofzuiger of plumeau.

Stap 2: gordijnen en tapijten
Gordijnen en tapijten houden vlug stof – en dus huismijt – vast. Reinig je tapijten of breng ze naar de droogkuis. Haal je gordijnen van de rails om ze te wassen of hang ze een paar uur buiten om te luchten.

Stap 3: kleerkast legen
Leeg je kleerkast volledig en poets de binnenkant. Vul ze alleen met de kleren die je echt nog aandoet. Nieuwe lente, nieuw begin!

Stap 4: je bed weer als nieuw
Haal alles van je bed: bedlinnen, donsdeken, kussens, matrashoes. Zet de ramen open om je matras te verluchten. Stop al je beddengoed in de wasmachine en laat het buiten hangend drogen.

Check ook even of je donsdeken en donskussens nog in goede staat zijn. Heb je dons van Fja-Oeyen dan gaat die levenslang mee. Om ze echter altijd in optimale vorm te houden, en voor de hygiëne natuurlijk, laat je onze dons best om de 7 à 8 jaar wassen.

Stap 5: spons in de aanslag
Ook je ramen, deuren, vloer en zelfs de radiator, hebben baat bij een lenteschoonmaak. Maak ze proper met een zeemvel of spons en een lauw sopje.

Zo, nu kruip je ’s avonds in je zachte bed in een frisse slaapkamer … en met een gevoel van voldoening!

Jouw dons steeds als nieuw

Boek een wasbeurt voor je donsdeken

Laat je deken volledig reinigen in onze wasserij en geniet van kwaliteit die een leven lang mee gaat.

Nieuwsbrief

Blijf steeds op de hoogte van alle aanbiedingen en nieuwtjes uit de wereld van Fja-Oeyen.

Zit je met een vraag?

Meer informatie over onze dons of service? Wil je een afspraak maken? Contacteer ons nu.