WAAR MOET JE OP LETTEN BIJ HET KOPEN VAN BEDDENGOED?

WAAR MOET JE OP LETTEN BIJ HET KOPEN VAN BEDDENGOED?

Wist je dat beddengoed een belangrijke rol speelt in je nachtrust? Het juiste beddengoed zal de werking van je donsdeken complimenteren wat alleen maar zal toevoegen aan de kwaliteit van jouw nachtrust! 

 

Wij raden altijd aan een stof te kiezen die goed ademt. Dit zal je donsdeken toelaten voldoende lucht te absorberen waardoor het mooi vol zal blijven. Wanneer de donsvlokjes niet voldoende toegang tot lucht hebben kan je donsdeken er wel eens plat uitzien. Dat is omdat de weerhaakjes op de donsvlokjes lucht nodig hebben om zich aan vast te houden. Dit maak hen vol en luchtig. Wanneer er dus niet voldoende toegang is tot lucht is er niets voor de donsvlokjes om zich aan vast te houden, waardoor ze er maar plat zullen bijliggen.

 

Een goede stof voor beddengoed is katoen, omdat het goede luchtcirculatie biedt. Natuurlijk zijn er verschillende soorten katoen, en is de een al wat beter dan de ander qua luchttoevoer. Zo zal een lichtere katoen meer lucht toelaten dan bijvoorbeeld een polyester katoen mengeling.

 

Ons beddengoed wordt op maat gemaakt met de beste materialen die bijdragen aan uw nachtrust en de levensduur van uw donsdeken!


 

Jouw dons steeds als nieuw

Boek een wasbeurt voor je donsdeken

Laat je deken volledig reinigen in onze wasserij en geniet van kwaliteit die een leven lang mee gaat.

Nieuwsbrief

Blijf steeds op de hoogte van alle aanbiedingen en nieuwtjes uit de wereld van Fja-Oeyen.

Zit je met een vraag?

Meer informatie over onze dons of service? Wil je een afspraak maken? Contacteer ons nu.