Welke bekleding heeft je dons nodig?

De fijnste dons verdient de beste bescherming. Daarom hebben de meeste donsdekens een bekleding van 100% katoen. De fijngeweven stof laat geen dons door en zorgt voor een optimale ventilatie.

Aloë vera

Aloë vera

Een van de stoffen waar we mee werken, is 100% percalekatoen. Deze dunne bekleding zorgt ervoor dat het dons dicht tegen je huid aanligt. Percalekatoenen bekleding zorgt voor weinig temperatuurverschil en absorbeert transpiratievocht perfect. Daarnaast wordt de percale afgewerkt met een anti-aging finish op basis van aloë vera. Dit maakt het katoen extra licht en het heeft een antibacteriële werking.

Kasjmier

Een luxueuze afwerking voor wie graag vorstelijk slaapt. De bekleding met katoen-kasjmier is aan te raden voor dekens uit 100% dons. De verhouding van de stof zorgt bovendien voor een nog betere vochtabsorptie zodat je een hele nacht lang aangenaam kunt slapen.

Kasjmier
Saffier

Saffier

De eerste keuze van stichter Frans Oeyen, en dus de bekleding waar het allemaal mee begon. De stevigere stof maakt deze saffierkleurige katoen ook geschikt voor donsvullingen die bestaan uit een mengeling van dons en pluimpjes.

Andere factoren die een rol spelen bij de perfecte nachtrust

Nieuwsbrief

Blijf steeds op de hoogte van alle aanbiedingen en nieuwtjes uit de wereld van Fja-Oeyen.

Zit je met een vraag?

Meer informatie over onze dons of service? Wil je een afspraak maken? Contacteer ons nu.