Heerlijk licht

De lichtheid van onze dons is, volgens alle gelukkigen die al onder een donsdeken van Fja-Oeyen wegdromen, het belangrijkste voordeel. Veel mensen denken namelijk dat een dikker en zwaarder dekbed meer warmte biedt, maar dat is niet het geval. Het is net de kwaliteit van dons die je een zalige nacht garandeert.

De voordelen van dons voor je slaapcomfort

Licht en toch warm

Hoe groter de donsvlok is, hoe lichter en isolerender je donsdeken wordt. Kortom: je krijgt een zalige temperatuur terwijl je je niet moet inpakken tegen de kou. Dons houdt je eigen lichaamswarmte vast en zorgt tegelijk voor een goede luchtcirculatie in de vulling. Zo schermt een donsdeken van Fja-Oeyen je af van de temperatuur van je slaapkamer, waardoor je het hele jaar door onder hetzelfde donsdeken kan slapen.

Diervriendelijk

Bij Fja-Oeyen werken we steeds met de allerbeste kwaliteitsvulling. Die kwalitatieve ganzendons is ook nog eens diervriendelijk gewonnen. Want onze dons komt enkel van vrij gekweekte en gezonde ganzen uit koude gebieden.

Een deken uit 100% dons zorgt zo voor een zalige combinatie van een knus, warm gevoel en een fantastische lichtheid waar je je dus echt goed bij kan voelen!

Meer weten over de voordelen van ganzendons? Neem dan ook zeker hier een kijkje:

Bekijk deze reportage over onze ambachtelijke kunst

Andere factoren die een rol spelen bij de perfecte nachtrust

Nieuwsbrief

Blijf steeds op de hoogte van alle aanbiedingen en nieuwtjes uit de wereld van Fja-Oeyen.

Zit je met een vraag?

Meer informatie over onze dons of service? Wil je een afspraak maken? Contacteer ons nu.