Donsdekens, het ideale hulpmiddel tegen je allergie(ën)!

Heb je vaak last van een stof- of huisstofmijtallergie? Dan is een Jupiterdeken van Fja-Oeyen, gemaakt van 100% ganzendons, perfect voor je! Want dankzij de isolerende werking en de fijne afwerking kan er geen vuil of overtollig vocht in je donsdeken binnendringen. Ideaal om, bijvoorbeeld, huisstofmijt tegen te gaan!

Goed isolerend voor een optimale kwaliteit

Aangezien synthetische dons veel vocht en vuil opneemt, is deze vulling de ideale voedingsbodem voor huisstofmijt. En eens die vervelende beestjes in je deken zitten, is er geen ontkomen meer aan. Met een vulling uit 100% natuurlijke ganzendons is dit niet het geval. Want dankzij de uitstekende luchtcirculatie van onze dons, blijft de vulling goed droog en krijgt huisstofmijt geen kans om zich te nestelen.

Fijne afwerking voor het beste resultaat

Bovendien is de katoenen bekleding van ons Jupiterdeken zo dicht geweven dat stof en huisstofmijt zelfs geen kans krijgen om binnen te dringen. En dankzij de extra anti-aging finish op basis van aloë vera wordt het katoen extra licht en krijgt het een antibacteriële laag. Zo ben je zeker van een zalige nachtrust zonder allergische klachten.

Test het zelf uit met de Fja-Oeyen Experience!

De kwaliteit van onze dons kan je enkel ervaren door het zelf uit te proberen. Vraag snel onze Fja-Oeyen Experience aan en geniet 1 week lang gratis van onze fijnste donskwaliteit.

Ook genieten van het beste donsdeken en een comfortabele nachtrust? Vraag nu de experience aan

Zit je met een vraag?

Meer informatie over onze dons of service? Wil je een afspraak maken? Contacteer ons nu.