Slaap het ganse jaar onder hetzelfde donsdeken dankzij échte ganzendons!

Geen extra dekens meer voor wat warmte tijdens de winter. Met een Jupiterdeken van Fja-Oeyen geniet je het hele jaar lang van hetzelfde knusse gevoel, en dat slechts onder één donsdeken. ’s Winters lekker warm en tijdens de zomer geen gepuf meer.

Heerlijk licht maar toch lekker warm

Met natuurlijke dons van Fja-Oeyen krijg je een licht donsdeken dat toch aangenaam van temperatuur is, zowel in de winter als in de zomer. Want de textuur van echte ganzendons biedt zoveel meer mogelijkheden dan zwaardere, synthetische vullingen.

Isolerende werking

Terwijl synthetische vulling weinig isolerende eigenschappen bezit, is dat bij 100% natuurlijke ganzendons wel het geval. Dons houdt je lichaamswarmte vast en zorgt voor een goede luchtcirculatie in de vulling. De temperatuur onder je deken past zich zo perfect aan, waardoor je het hele jaar onder hetzelfde donsdeken slaapt.

Bovendien zorgt de grootte van de donsvlok voor een betere isolatie, zonder extra gewicht te creëren. Kortom: je krijgt een zalige temperatuur terwijl je je niet moet inpakken onder een dik deken. Heerlijk!

Test het zelf uit met de Fja-Oeyen Experience!

De kwaliteit van onze dons kan je enkel ervaren door het zelf uit te proberen. Vraag snel onze Fja-Oeyen Experience aan en geniet 1 week lang gratis van onze fijnste donskwaliteit.

Ook genieten van het beste donsdeken en een comfortabele nachtrust? Vraag nu de experience aan

Zit je met een vraag?

Meer informatie over onze dons of service? Wil je een afspraak maken? Contacteer ons nu.