Gedaan met zweten: geniet van een heerlijk licht donsdeken!

Zweet je je elke nacht te pletter onder een dik en zwaar deken om het toch maar warm te hebben? Dan is een Jupiterdeken van Fja-Oeyen écht de oplossing voor je. Lekker licht en toch heerlijk warm.

Veel warmte, met minder vulling

Een dik en zwaar dekbed biedt niet meteen meer slaapcomfort. Het is net de kwaliteit van vulling die belangrijk is. De natuurlijke vlokken van de 100% ganzendons in onze dekens zijn groot en soepel. Dit zorgt ervoor dat je minder dons nodig hebt voor een deken dat meer volume heeft, warmte biedt en toch zalig licht is.

Isolerende werking

Het belangrijkste verschil met synthetische dekens, is de isolerende werking van echte donsvlokken. Kwaliteitsdons houdt veel meer lucht vast. Zo isoleert een Jupiterdeken van Fja-Oeyen extreem goed, want lucht is het beste isolatiemateriaal. En waar je bij een dik, synthetisch deken vooral merkt dat warmte en vocht worden opgesloten, krijg je bij een donsdeken dus de perfecte temperatuurregeling. Enkel zo geniet je iedere nacht van een aangename slaap.

Test het zelf uit met de Fja-Oeyen Experience!

De kwaliteit van onze dons kan je enkel ervaren door het zelf uit te proberen. Vraag snel onze Fja-Oeyen Experience aan en geniet 1 week lang gratis van onze fijnste donskwaliteit.

Ook genieten van het beste donsdeken en een comfortabele nachtrust? Vraag nu de experience aan

Zit je met een vraag?

Meer informatie over onze dons of service? Wil je een afspraak maken? Contacteer ons nu.